Ръководството на Левски е получило официална оферта за Андриан Краев.

...
Ръководството на Левски е получило официална оферта за Андриан Краев.
Коментари Харесай

Левски получи оферта за Краев от Израел

Ръководството на Левски е получило публична оферта за Андриан Краев. В офисите на “Герена ” са разгледали предложение за отбранителния халф от Израел, твърди “Тема Спорт ”. За момента към момента не е известно името на тима, а единствено че играе в елитната дивизия. Няма да е изненада, в случай че “сините ” одобряват офертата и продадат 23-годишния футболист през зимата. Треньорът Станимир Стоилов към този момент разгласи, че може да има продажба на съществени футболисти. Той даже уточни, че е допустимо клубът да реализира един или два изходящи прехвърлянето по време на паузата в шампионата. 

През лятото Краев попадна и в полезрението на унгарския гранд Ференцварош, само че до договорка не се стигна. 
 Левски преглежда оферта за Краев Левски преглежда оферта за Краев
През есента халфът бе един от главните играчи на Левски, само че и най-санкционираният - получи 8 жълти картона в 16 мача в efbet Лига. В тях той вкара и два гола. Те бяха в мрежите на Ботев (Враца) и Арда (Кърджали) за успехите с по 2:0, както и един за Купата на България при триумфа над аматьорския Вихрен (Сандански) с 4:1 на 1/16-финалите. 

На “Герена ” са получили и питане за централния бранител Хосе Кордоба. Панамският защитник е един от най-котираните при столичани дружно с сътрудника си в ариергарда Ноа Сонко Сундберг. За момента “сините ” не са получили съответна оферта за Кордоба и се чака такава да пристигна след Нова година. 

Интерес към панамеца от чужбина имаше и в края на летния трансферен прозорец, само че Станимир Стоилов не пожела да се раздели с един от главните си бранители, защото и офертата не отговаряше на мечтаната от “сините ” сума.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР