Ръководството на Интер извърши два входящи трансфера в рамките на

...
Ръководството на Интер извърши два входящи трансфера в рамките на
Коментари Харесай

Официално: Интер откупи Политано, взе и млад нападател

Ръководството на Интер извърши два входящи прехвърлянето в границите на един ден. „ Нерадзурите” към този момент имат правата на офанзивния полузащитник Матео Политано, а също по този начин привлякоха и младия нападател Еди Салседо.

И двете решения идват след много сполучливи представяния на двамата като преотстъпени в редиците на гранда от Милано. 25-годишният Политано беше част от първия тим, до момента в който Салседо игра за младежката групировка.

Интер заплати на Сасуоло 5 милиона евро за преотстъпването на Политано, като контракти и алтернатива за откупуване против доплащане от 20 милиона евро. Техничарят остави положителни усещания с 6 гола и 8 асистенции в общо 48 публични срещи.

17-годишният Еди Салседо, от своя страна, беше притеглен чартърен от Дженоа против сумата от 1 милион евро. И тук Интер прояви предвидливост, договаряйки уговорка за непрекъснат трансфер против още 8 милиона. Италианецът Салседо се регистрира с 13 гола и 4 асисенции в 35 публични мача за примаверата на Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР