Ръководството на ФК Хебър 1918 предприе допълнителна селекция с цел

...
Ръководството на ФК Хебър 1918 предприе допълнителна селекция с цел
Коментари Харесай

Хебър привлече трио чуждестранни футболисти

Ръководството на ФК Хебър 1918 предприе спомагателна селекция за усилване на нападателната мощност на мъжкия внушителен отбор.

Днес контракти с новаците от efbet Лига подписаха новите попълнения Муса Сила, Арсенио Валпорт и Робърт Мазан.



Арсенио Валпорт

30-годишният е нападател(крило). Висок е 185 см.и е роден в Амстредам, Нидерландия.Започва кариерата си в
Хееренвеен. След това играе поредно за Цволе(Нидералндия), Ференцварош(Унгария), Валвийк(Нидералндия), Бейтар Йерусалим(Ирзаел), Алмере Сити(Нидералндия), Бусан Парк(Ю. Корея), Розеларе(Белгия), Екселсиор(Нидералндия) Дордрехт(Нидералндия), Ермис Арадипу(Кипър), Теута Дуръс(Албания), Egnatia Rrogozhinë(Албания), и Персебая Сурабая(Индонезия). Бивш юношески нацонал на Нидерландия. 
Той идва в Хебър като свободен сътрудник. 



Муса Сила

Каращият 23-та си година нападател е висок 181 см. Роден в градчето Етамп, Франция, само че е от малийски генезис. Брат е на малийския национал Якуба Сила. Муса стартира да тренира футбол в Етамп от най-ранна детска възраст. По-късно минава в младежката гарнитура на Монако. 
В мъжкия футбол играе на първо време за втория отбор на Монако, а по-късно минава и в първия. В следствие се състезава за нидерланския Утрехт - младежи и мъже. Подобно на Валпорт и Сила минава в Хебър като свободен сътрудник. 



Робърт Мазан

Бившият национал на Словакия също бе картотекиран в Хебър. Той е 28-годишен бранител, висок е 180 см. и се подвизава на левия бек. 
Робърт е роден в Тренчин, Словакия, където започва футболното си образование. 
При мъжете дебютира за родния Тренчин. След това играе поредно за Сеница(Словакия), Podbeskidzie Bielsko-Biała(Полша), Жилина(Словакия), Селта Виго(Испания), Венеция, Тенерифе(Испания), Млада Болеслав(Чехия), Карвина(Чехия), а за последно в кипърския АЕЛ Лимасол, където през предишния сезон записва 33 мача. 
Новите попълнения на пазарджишкия отбор упражняват с тима от началото на седмицата и ще бъдат разполагаем на треньора Фулвио Пеа за идното посещение на Черно море в неделя. 

Новите попълнения на пазарджишкия отбор упражняват с тима от началото на седмицата и ще бъдат разполагаем на треньора Фулвио Пеа за идното посещение на Черно море в неделя. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР