Ръководството на Етър изпрати отворено писмо до времемно изпълняващия президент

...
Ръководството на Етър изпрати отворено писмо до времемно изпълняващия президент
Коментари Харесай

Етър към БФС за мача с ЦСКА-София: Ако си мислите, че някой може да се подиграва с нас, ще сгрешите

Ръководството на Етър изпрати отворено писмо до времемно изпълняващия президент на БФС Михаил Касабов и ръководителя на съдийската комисия Костадин Стоичков по отношение на отсъжданията на реферите по време на семейството им против ЦСКА-София. Ето какво е мнението на болярите:

" Отворено писмо
от ФК " Етър ВТ "

Уважаеми господин Касабов,
Уважаеми господин Стоичков,

Ръководството на " Етър ВТ " продължава кореспонденцията с БФС и Съдийската комисия, откакто от предходното писмо до ръководителя на Семеен кодекс с изх. №55/16.09.2020 няма никакъв резултат. Както споделя поговорката " Керванът си върви, кучетата си лаят ".

Нашият клуб е пореден в дейностите си по отношение на обстановките и грешките, които въздействат на крайния резултат - ние сме длъжни да реагираме и ще го вършим постоянно, когато ги има. От момента, в който придобихме право на присъединяване в ППЛ, нашият клуб е може би най-ощетяваният откъм съдийско естество. В някои случаи преглъщахме с вяра, че нещата ще се оправят, в други случаи пускахме съответно тъжби (плащахме такси) и най-после прибягнахме към преписка с Отворено писмо.

Ефект още веднъж няма.

Но феновете, почитателите и обществеността, виждат, разясняват и реагират на неправдите. Може би малко със забавяне, само че е неизбежно. В тези времена на пандемия, финансова рецесия и капсулиране на обществото, футболът е един от дребното отдушници за хората. Не го забравайте, тъй като футболът в последна сметка не е за съдиите, не е за БФС, а за хората, които го обичат и милеят за него.

На 4 октомври (неделя) след последния съдийски сигнал на стадион " Ивайло " имаше доста разочаровани хора, макар всички предпоставки за футболен празник. Бяха разочаровани от неправдата и от отношението към тях.

Ако не знаете, ще ви кажем какъв брой мъчно е да се намират спонсори, средства и стимулирани хора, които да повярват, че правенето на футбол е бизнес. Останаха единствено запалянковци, на които също им идва допълнително.

Ако си мислите, че може някой да се подиграва с " Етър " и град Велико Търново, ще сгрешите.

Ако някой ни е отписал или ни е поставил в рубрика " Изпаднал тим ", също ще сгреши.

Обръщаме се с молба към вас да вземете на съществено и да бъде редуциран до най-малко факторът " футболно съдийство " при оформяне на крайния резултат от срещите.

Ръководството на " Етър ВТ " разчита на праволинейност, уместност и професионализъм от Вас, Съдийската комисия и от футболните съдии.

С почитание:
Управителният съвет на Сдружение с нестопанска цел " Футболен клуб Етър ВТ "
efbet Лига 8 кръг, неделя 4 октомври  Етър 2:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР