Ръководството на е договорило нов финансов план с инвеститора и

...
Ръководството на е договорило нов финансов план с инвеститора и
Коментари Харесай

В Херта е договориха нов финансов план

Ръководството на е договорило нов финансов проект с вложителя и акционер Ларс Уиндхорст, който е отсрочил вноската от спомагателни 100 милиона евро за клуба от Бундеслигата. Говорител на Уиндхорст удостовери съглашението, откакто в началото за него беше обявено от вестник " Шпорт Билд ".

Преди това Херта очакваше прехвърлянето на последния транш от новата финансова инжекция от 150 милиона евро до края на октомври. " Гарантирано е, че цялата сума ще бъде преведена на Херта Берлин в границите на настоящата финансова година ", обявиха от клуба.

Общо вложенията на Уиндхорст възлизат на 374 милиона евро. В подмяна на това 43-годишният предприемач усили своите акции до 66,6 %. Херта желае да употребява по-голямата част от парите, с цел да понижи задълженията си и да навакса неналичието на доходи. От лятото се твърди, че периодите за заплащане са отсрочени.

Наскоро Херта разгласи, че заради пандемията на ковид има съвсем 60 милиона евро по-малко доходи от плануваните. В Бундеслигата тимът към момента не е извършил високите упования. Отборът на е 14-и със единствено една победа в шест мача от шампионата.
Бундеслига 7 кръг, събота 7 ноември  Аугсбург 16:30предстои  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР