Ръководството на Черно море възнамерява да подаде жалба срещу съдийската

...
Ръководството на Черно море възнамерява да подаде жалба срещу съдийската
Коментари Харесай

Черно море подава жалба срещу съдията Георги Кабаков

Ръководството на Черно море има намерение да подаде тъжба против съдийската бригада, управлявала дуела против Арда в Кърджали. От клуба считат, че реферът Георги Кабаков и неговите помощници са повлияли с отсъжданията си на крайния излаз на мача.

От ПФК Черно море имат искания за единствения гол в срещата, паднал в края на първото полувреме. Тогава при офанзива на Коконов топката напусна очертанията на терена, само че тъч не бе отсъден, макар че страничният арбитър и четвъртият рефер бяха доста покрай обстановката.

Освен това варненци претендират за две неотсъдени дузпи в тяхна изгода. Първата е за очевадна игра с ръка в наказателното поле пред погледа на Георги Кабаков, без значение, че топката срещна ръката на футболист на Арда след удар на негов съотборник.

Втората е в заключителните минути на дуела и в случай че беше отсъдена, това сигурно можеше да промени крайния резултат. При доста по-безобидна обстановка, покрай аутлинията в мача против ЦСКА на стадион „ Българска войска “ за Купата на България, беше отсъдена дузпа против варненци.

Съдийските неточности в ущърб на Черно море през сегашния шампионат стават от ден на ден и клубът сезира в това трайна наклонност и двоен критерий при отсъжданията на реферите в дуелите на " моряците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР