Ръководството на Барселона ще започне преговори за нов договор със

...
Ръководството на Барселона ще започне преговори за нов договор със
Коментари Харесай

Барса и Меси сядат на масата за преговори

Ръководството на Барселона ще стартира договаряния за нов контракт със суперзвездата на отбора Лионел Меси, оповестява спорнитят медиен колос " ESPN ".
 Испанската федерация стартира следствие против Барса за прехвърлянето на Гризман
Настоящото съглашение сред аржентинската легенда и каталунците изтича през лятото на 2021 година, като има алтернатива за удължение с още един сезон.

Желанието на президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу е да възобнови контракта на Меси преди приключването на мандата му точно през 2021 година. В момента Меси е на 32 години.



Meждувременно различен футболист на Барса - Иван Ракитич означи, че желае да остане в каталунския клуб, само че не изключва и други благоприятни условия за бъдещето си.

" Винаги съм виждал името си в медиите всяка година, откакто се реалокирах в Барселона. Всеки трансферен прозорец е едно и също. Говорих с управлението на клуба и с Валверде, и желая да остана тук, клубът има същите проекти.

Въз основа на това се гордея, когато други клубове се интересуват от мен. Това значи, че си правя работата добре ", съобщи Ракитич пред " AS ". Миналия сезон Ракитич игра в 54 мача във всички шампионати, вкара 5 гола и направи 10 асистенции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР