Ръководството на Барселона подозира колегите си от Атлетико Мадрид, че

...
Ръководството на Барселона подозира колегите си от Атлетико Мадрид, че
Коментари Харесай

Барселона започва разследване на казуса с Гризман в Атлетико

Ръководството на Барселона подозира сътрудниците си от Атлетико Мадрид, че целеустремено саботират възможния непрекъснат трансфер на Антоан Гризман в столичния клуб, твърди “Кадена КОПЕ ”. Вече втори сезон нападателят е преотстъпен от каталунците при “рохибланкос ” с договор до идното лято. В съглашението обаче е заложена уговорка, съгласно която в случай че през новата акция французинът запише най-малко по 30 минути присъединяване в 50% от дуелите на тима, “дюшекчиите ” ще са задължени да го изплатят против 40 млн. евро.

В първите дуела на Атлети от Ла Лига Гризман обаче се появяваше на терена в 62-рата минута - тъкмо колкото въпросното изискване да не бъде изпълнено. По тази причина в Барса считат, че има нещо неправилно и са наредили на юридическия си екип да стартира следствие.

Иначе сега Атлетико заплаща цялостната заплата на играча, за която се допуска, че е към 20 млн. евро. Гризман е привързан с Барса до 2024 година, което значи, че в случай че “лос кулес ” съумеят да го продадат, ще си спестят възможни 20 млн. за възнаграждението му през сезон 2023/24 година
 Атлетико не желае да заплаща 40 млн. за Гризман Атлетико не желае да заплаща 40 млн. за Гризман
Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР