Ръководството на Барселона е изпратило оферта до Челси да привлече

...
Ръководството на Барселона е изпратило оферта до Челси да привлече
Коментари Харесай

Барса предложи да вземе под наем Давид Луис

Ръководството на Барселона е изпратило оферта до Челси да притегли бранителя Давид Луис чартърен. Новината е на френското издание „ Телефуут”.

Давид Луис се предложил на Барселона

В момента бразилския национал е в недружелюбност на „ Стамфорд Бридж”, откакто влезе в спор с наставника Антонио Конте. Той вън от титулярния състав на „ сините”, които започнаха да постановат Андреас Кристенсен на неговото място.

Юве потегля за къдрокосия заточеник в Челси?

30-годишният Луис ще би трябвало незабавно да си откри нов отбор, защото другояче присъединяване му за Бразилия на Мондиал 2018 увисна доста съществено. Затова и каталунците са решили да си опитат шанс с оферта за наем. „ Блаугранас” имат проблеми в централната отбрана, тъй като Самюел Умтити е контузен, а през януари Хавиер Масчерано изяви предпочитание да бъде продаден поради обстоятелството, че към този момент не е първи избор.

Челси продава Давид Луис при добра оферта

Не е доста ясно какъв ще е отговорът на Челси, само че надали англичаните ще са съгласни да пратят Луис чартърен. Лондончани по-скоро търсят метод да се отърват от играча за непрекъснато, като в това време се оглеждат за подобаващ заместител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР