Ръководството на българския шампион Лудогорец обяви кога и на каква

...
Ръководството на българския шампион Лудогорец обяви кога и на каква
Коментари Харесай

Лудогорец обяви кога и на каква цена пуска в продажба билетите за Милан

Ръководството на българския първенец Лудогорец разгласи по кое време и на каква цена ще пусне в продажба билетите за идния първи 1/16-финален дуел от шампионата Лига Европа с италианския гранд Милан. Поради големия интерес към конфликта сред “орлите” и “росонерите” на 15 февруари в Разград, пропуските за срещата на “Лудогорец Арена” ще са налични след 18 януари 2018 година.

Клубът ще разгласи в допълнение по какъв начин ще бъдат дистрибутирани входните талони. По традиция преимущество за закупуване на билети ще имат притежателите на абонаментни карти и постоянните гости на мачове на тима. Те ще имат право да закупят до три билета.

Управата на " зелените " ще направи жест към своите правилни последователи, закупили билети за мачовете в групата на Лига Европа против Хофенхайм, Истанбул Башакшехир и Брага на касата на подготвителния комплекс и чрез поръчка на уеб страницата [email protected]. Те също ще могат да закупят билети с преимущество преди оповестяване на свободната продажба.

Цените на билетите за мача с Милан са следните:

Централна естрада - 90 лева
Сектор “В” блок 3, 4 – 90 лева
Сектор “В” блок 1, 2, 5, 6 – 75 лева
Сектор “А1” – 75 лева
Сектор “Б” (трибуна Моци) - 50 лева

Ръководството на Лудогорец няма да продава билети за бранш “А” на „ Лудогорец Арепа “, в който ще бъдат настанени почитателите на Милан. Всички входни талони ще бъдат предоставени на италианския клуб, който единствен е виновен за тяхното разпространяване. В най-кратки периоди българският първенец чака до получи детайлности за цените и метода на покупка на билетите за мача реванш с Милан на стадион „ Сан Сиро “, който ще се играе на 22 януари от 22:05 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР