Ръководството на Българската федерация по плувни спортове (БФПС) днес потвърди

...
Ръководството на Българската федерация по плувни спортове (БФПС) днес потвърди
Коментари Харесай

Потвърдено: Три години наказание за Антъни Иванов

Ръководството на Българската федерация по плувни спортове (БФПС) през днешния ден удостовери наказването от 3 години прекъсване на спортните права на състезателя Антъни Иванов, както и санкция в размер на 2000 лв..

Ето цялостното известие, което БФПС разгласява след извършеното през днешния ден Общо заседание:

Днес (31.01) се организира Общо заседание на Българската федерация плувни спортове (БФПС).

В него взеха присъединяване 45 клуба от цялата страна. По време на събранието беше прегледана жалбата на състезателя на ПСК “Черно море ” Варна Антъни Иванов по отношение на наложеното му от Управителния съвет наказване поради серията медийни изяви на Иванов, в които посредством погрешни изказвания, клюки, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, обособени състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, по този начин и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта, Българския олимпийски комитет и Антидопинговия център.

Общото заседание на БФПС удостовери наложената глоба на състезателя.

82 гласа поддържаха решението на УС на федерацията, 2 гласа бяха “против ”, а 3 “въздържал се ”.

Гласуването на Общото заседание оставя в действие наказването от три години прекъсване на спортни права и санкция в размер на 2000 лева

По време на съвещанието бяха признати точките за оценяване успеваемостта и степента на реализация на плувните клубове за 2023 година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР