Ръководството на Българска федерация по тенис проведе днес видео конферентен

...
Ръководството на Българска федерация по тенис проведе днес видео конферентен
Коментари Харесай

БФТенис обсъди с Tennis Europe бъдещето на турнирите и съвместните лагери

Ръководството на Българска федерация по тенис организира през днешния ден видео конферентен диалог с Томас Хамерл, основен изпълнителен шеф на Tennis Europe. Беше разискван статусът на интернационалния състезателен календар в Европа в изискванията на пандемията от COVID-19, опциите и изискванията България да резервира семейството на всички интернационалните шампионати, проведени от Tennis Europe през 2020 година, които се чака да се реалокират за последните четири месеца на годината. Бяха дискутирани и хрумвания за интернационалните подготвителни лагери и спортни прояви в Югоизточна Европа, в които да вземат присъединяване най-хубавите български състезатели по тенис във всички възрастови групи, за които се провеждат такива прояви.

Това беше първата от серията конферентни видео връзки, които са проведени от управлението на БФТ с всички интернационалните спортни организации, ръководещи спорта тенис в Европа и света. Предстоят видео конферентни диалози с президента на Международната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти, вицепрезидента на Германската тенис федерация Дирк Хордорф, както и представители на още няколко от огромните национални тенис федерации, домакини на огромни тенис шампионати.

Веднага след тази серия от конферентни диалози, в първата седмица на месец май, управлението на БФТ ще стартира серия от видео конференции с тенис клубовете от страната, лицензираните треньори по тенис и състезатели. Паралелно с тези срещи, УС на БФТ ще организира и срещи с кметове на градовете, в които се развива тенис спортът у нас, с цел да бъде обезпечена поддръжка на локалната власт за тенис клубовете в тези обитаеми места.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР