Ръководството на Арсенал ще привика Гранит Джака на разговор през

...
Ръководството на Арсенал ще привика Гранит Джака на разговор през
Коментари Харесай

Шефовете на Арсенал привикват Джака на разговор

Ръководството на Арсенал ще привика Гранит Джака на диалог през идващите дни, с цел да чуе обяснението на капитана на вчерашната му невъздържана реакция по адрес на почитателите. Швейцарецът получи освирквания от трибуните на " Емиратс " при промяната си в 61-вата минута по време на вчерашния дуел с Кристъл Палас (2:2). Това вбеси Джака и той си разреши да напсува почитателите при излизането си от терена.

Според " Скай спортс " управлението и мениджърът Унай Емери към момента не са решили да лишават лентата на Джака. Това ще стане ясно след идния диалог с Джака.

Играчите на Арсенал възобновяват на следващия ден подготовка, а в сряда гостуват на " Анфийлд " за дербито от 1/8-финалите на Купата на лигата против Ливърпул.

В британските медии се появи информация, че след вчерашния дуел трима от играчите на Арсенал са посетили вечерта Джака в неговия дом, с цел да беседват с капитана за случилото се. Самият той пък е напуснал " Емиратс " още преди последния съдийски сигнал. Премиър лийг 10 кръг, неделя 27 октомври  Арсенал 2:2краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР