Ръководството на английския Нюкасъл Юнайтед се е свързало с представители

...
Ръководството на английския Нюкасъл Юнайтед се е свързало с представители
Коментари Харесай

От Нюкясъл са се свързали с Филипе Коутиньо

Ръководството на британския Нюкасъл Юнайтед се е свързало с представители на Филипе Коутиньо, с цел да разбере каква е неговата настройка за вероятно прекосяване на " Сейнт Джеймсис Парк ", пишат медии на Острова. Очакваните вложения за стотици милиони лири от новите арабски притежатели биха разрешили на клуба да вдигне равнището.

Барселона желае да продаде Коутиньо, с цел да си върне част от вложените средства. Бразилецът е предан чартърен в Байерн (Мюнхен) до края на сезона, след което се завръща на " Камп Ноу ". Той има страхотна известност в Премиър лийг, построена по време на престоя си в Ливърпул и е мечтан от доста клубове. Високата му цена е огромна спънка за тях.

Според френското списание France Football " джордитата " са се свързали и с каталунския клуб в опит за доближаване на позициите. Агентът на играча - Киа Джорабчиан, не крие, че неговият клиент харесва доста Премиър лийг. Очакванията са Барселона да разгласи цена сред 80 и 100 милиона евро.
 Наско Сираков: Тити Папазов става втори максимален акционер в Левски, поради клуба и с папата ще пия кафе, и с Ел Чапо! Обновена
Наско Сираков: Тити Папазов става втори максимален акционер в Левски, поради клуба и с папата ще пия кафе, и с Ел Чапо!

" Няма да молим премиера да ни заплаща задълженията "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР