Ръководството и представители на БСП разговорят с парламентарно представените политически

...
Ръководството и представители на БСП разговорят с парламентарно представените политически
Коментари Харесай

Голяма изненада! Каква среща тече преди старта на НС

Ръководството и представители на Българска социалистическа партия разговорят с парламентарно показаните политически обединения за бюджет 2023 година, както и по въпросите, свързани с икономическата и обществената политики. На срещата участват представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Продължаваме промяната ".

По-рано пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на левицата Корнелия Нинова съобщи: " Поискахме тази среща, тъй като за нас най-важната тематика е инфлация, цени, приходи, настъпващият отоплителен сезон и нуждата от ограничения да подкрепим семействата и стопанската система в идващите сложни месеци. "
-->
Тя акцентира, че предстоят комплицирани диалози за сформиране на държавно управление, само че по едно и също време с това би трябвало за бъде признат бюджетът за 2023 година " Имаме към този момент неприятен опит от сходни обстановки в предходни парламенти, когато служебният кабинет внесе бюджет парламентарната зала го прекрои изцяло ", съобщи Нинова и напомни, че тогава парламентарните групи се надпреварваха да внасят свои оферти.

" Ние сме се подготвили с осъществяването на бюджета към този миг ", сподели водачът на левицата и посочи, че от Българска социалистическа партия правят оценка обстановка като добра и разрастваща се.

" Надяваме се на необорим и спокоен диалог ", показа Нинова.

А на въпроса по какъв начин ще разяснява неналичието на " Демократична България ", както и на " Възраждане " на срещата, тя отговори, че това е тяхно решение, което може би демонстрира, че тези тематики за тях не са значими.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР