Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да депозират

...
Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да депозират
Коментари Харесай

Левски на левскарите призова Наско Сираков да се оттегли

Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да подават акциите на клуба, в случай че са излъгали. Това прикани сдружението Левски на левскарите на конференция. Фенската организация, която беше учредена през 2022 година като " решителна стъпка за бъдещето " и вид за ръководство на клуба, за следващ път разкритикува притежателя Наско Сираков.

В последните седмици Сираков влезе в неприсъствен спор с изпълнителния шеф Ивайло Ивков и треньора Станимир Стоилов дали в клуба са постъпвали предложения за над 6 милиона лв. за Хосе Кордоба и Андриан Краев.

На 24 февруари Ивков разгласи, че притежателят е забранил играчи да се продават, а на 9 март Сираков съобщи, че е неистина, че има предложения. По-късно отношение взе и Станимир Стоилов, а в неделя притежателят промени позицията си, казвайки, че " не е желал втора Казанска спекулация ".

" Призоваваме Стоилов и Ивков, в случай че ни лъжат, да подадат оставки без никакви искания към клуба ", сподели ръководителят на Левски на левскарите Димитър Костадинов и след това продължи по тематиката Сираков.
" Ако се окаже по този начин, че мажоритарният акционер ни е излъгал за следващ път, да подава акциите си и да станат благосъстоятелност на нашия клуб. Така левскарите ще можем дружно с генералния спонсор, който пое отговорност да поеме заплатите на клуба и да продължи да води договарянията с Национална агенция за приходите. Така ще можем да продължим борбата за спасяването на Левски. Очевидно някой лъже в Левски, дано се разбере кой е той и един път вечно да спрат тези недостойни и неправилни неща. "

Костадинов и сдружението показаха противоречие с ходовете на Сираков.
" Един добър управленец би трябвало да одобри добра оферта, въпреки и не най-хубавата, с цел да избави клуба. На мен ми се коства неточно, защото и аз съм акционер, тъй като притежателят взима решение, което не може да покрие и желае ние да ги покриваме. Това е за следващ път. Цялата левскарска общественост вади от джоба си след всеки притежател. "

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР