Ръководителят на КНДР поиска от Русия да сподели технологииКим Чен-ун

...
Ръководителят на КНДР поиска от Русия да сподели технологииКим Чен-ун
Коментари Харесай

Путин показа на Ким Чен-ун космодрума Восточный: За какво разговаряха лидерите на двете страни

Ръководителят на КНДР изиска от Русия да показа технологии

Ким Чен-ун дойде на космодрума Восточный с присъщия си зелен брониран трен. Прочутата дървена стълба с червен килим пред нея към този момент чакаше политика - вратите на вагона стопираха тъкмо против нея.

Западните медии писаха преди няколко дни, че ръководителят на КНДР желае да прегледа стартовата площадка, само че Кремъл до сутринта на сряда, 13 септември, не сподели къде тъкмо отива другарят Ким от границата. Самият Путин сподели на пленарното съвещание на ИИФ /WEF/, че всички ще схванат за проектите им, когато му пристигна времето.

Преди това Владимир Владимирович стигаше до Восточний или с хеликоптер, в случай че времето позволяваше, или с кола, в случай че времето беше неприятно. Но през август на строящото се летище кацна първия аероплан, тъй че съветският водач въпреки всичко можеше да стигне там и по този метод. Във всеки случай е малко евентуално той също да е взел влака.

ГОЛЯМАТА КОСМОНАВТИКА

Но преди този момент Владимир Путин се срещна с ученичката Мария Андреева от Ростов на Дон. Момичето взе участие на 1 септември в открит урок „ Да приказваме за значимото “, воден от президента. Тя сподели, че самата тя основава и създава спътници.

Ръководителят на страната предложения ученичката да следи изстрелването на галактическия транспортен съд " Союз МС-24 " с руско-американски екипаж, планувано за 15 септември в Байконур.

- Вие сте в дребната космонавтика, а там е огромната. Юрий Иванович Борисов (ръководител на Роскосмос – бел.ред.), през вчерашния ден говорихме с него, той сподели, в случай че желаете, можете да отидете на изстрелването, – предложи съветският водач.

РАКЕТАТА съдебна експертиза ОБИКАЛЯ В ПОСОКА, ОБРАТНА НА ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА

Официално Ким Чен-ун пристигна в Восточный, тъй като желае да развие лична галактическа стратегия в КНДР. Но политикът се интересуваше повече не от самите спътници, а от ракетите, които ги издигат.

- Каква е мощността на мотора, който изстрелва ракетата от този космодрум? – другарят Ким зададе доста съответен въпрос.

Ала никой не разисква обстоятелството, че ракетите могат да летят освен в космоса, само че и през океана.

Владимир Путин сподели на сътрудника си стартовата площадка. Борисов описа за една дългогодишна традиция:

„ Имаме традиция, почнала от създателя Сергей Королев, постоянно да обикаляме ракетата назад на часовниковата стрелка преди изстрелване.

ЗАЕДНО СРЕЩУ ИМПЕРИАЛИЗМА

След обиколка на космодрума другарят Ким остави записка в книгата за посетители: „ Славата на Русия, родила първите галактически откриватели, ще бъде безсмъртна “.

И по-късно стартира протоколната открита част на срещата на политиците.

- Срещата въпреки всичко протича в ново за нас време. Съвсем неотдавна КНДР означи 75 години от основаването и основаването си. 75 години от определяне на дипломатически връзки сред нашите страни. Именно нашата страна първа призна суверенната самостоятелна страна КНДР. Съвсем скоро ще отбележим 70-ата годишнина от края на Войната за самостоятелност, успеха на корейския народ в тази война “, сподели Владимир Путин.

Вярно, официално в Корейската война нямаше спечелили. И двете страни, откакто стигнаха до позиционна невъзможност, подписаха помирение. И двете страни към момента са в положение на война.

- Сега Русия се подвига на свещена битка за отбрана на своя държавен суверенитет и отбрана на своята сигурност. Винаги сме подкрепяли и поддържаме всички решения на президента Путин и съветското държавно управление.„ Надявам се, че постоянно ще бъдем дружно в битката против империализма “, сподели на собствен ред другарят Ким.

Откритата част на срещата се оказа къса. Държавните глави загатнаха стопанската система и филантропичната сфера. Те не споделиха нищо за военно-техническо съдействие, макар че на срещата участваха и министрите на защитата на двете страни.

Южнокорейски и американски медии пишат, че Ким Чен-ун ще ни помоли да споделим галактически и ракетни технологии. В подмяна той може да достави артилерийски снаряди и противотанкови ракети. КНДР модернизира руските оръжия от доста години, тъй че техните муниции може да са подобаващи за нашата военна техника.

Но Кремъл в никакъв случай не е потвърждавал никакви оръжейни доставки от Азия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР