Ръководителят на канадския таен Проект Магнит – Уилбърт Смит, работи

...
Ръководителят на канадския таен Проект Магнит – Уилбърт Смит, работи
Коментари Харесай

У. Смит, ръководител на секретния Проект Магнит: „Извънземните многократно са колонизирали Земята!“

Ръководителят на канадския скришен Проект Магнит – Уилбърт Смит, работи като старши радиоинженер за Министерството на превоза на канадското държавно управление в края на 40-те и 50-те години на предишния век.Именно с помощта на него по това време се реализират радиокомуникациите сред Канада и Съединени американски щати.Малко хора знаят, че Смит е убедил канадското държавно управление да сътвори Програма за наблюдаване на НЛО, която в последна сметка излиза със мнението, че „ НЛО са неземни “.

 Уилбърт Смит
Уилбърт СмитПитайки американците за съществуването на НЛО той получава от тях отговор, че „ държавното управление на Съединени американски щати е сложило тази тематика на напред във времето и има Програми, които са по-строго секретни даже от атомната бомба “.През 1950 година, от държавната организация Transport Canada е стартиран Проект Магнит, който е предопределен да изследва НЛО и е под управлението на Смит. Правителството публично финансира Проекта в продължение на четири години, след което той получава импровизирано финансиране.
През 1952 година е основана обсерватория в Шърли Бей, която да учи резултатите от наблюденията на НЛО, като част от Проекта Магнит. Смит персонално се е интересувал от геомагнетизма, което му разрешава да заключи, че “НЛО имат извънземен генезис, задвижват се от магнитни сили и в действителност са представители на паралелни Вселени “.Четете още: Ален Жюйе, някогашен началник на Френското разузнаване: „ Тайната за НЛО и извънземните не е потребна! “Той споделя:„ Вярвам, че хората от други места избират всевъзможни способи, с цел да се свържат с нас и тяхната технология и схващане са доста по-добри от нашите, те могат да употребяват способи, които намираме за изцяло неразбираеми.Едно от най-важните неща, които трябваше да осъзная, е, че не сме сами. Човешката раса в човешка форма обгръща цялата Вселена и е необикновено антична.Нещо повече, появяването й във физическа форма е единствено едно от многото й проявления по пътя на напредъка. Тази планета е била колонизирана доста пъти от хора от други места и сегашната ни човешка раса е братя и сестри на тези хора. Чудно ли е, че се интересуват от нас …? “

 hablas extraterrestre el centro de investigacion considera la respuesta a la vida mas alla de la tierra - У. Смит, началник на секретния Проект Магнит: „ Извънземните неведнъж са колонизирали Земята! “
През 1961 година Смит изнася тирада в UFO Club, Ванкувър, където твърди, че е общувал с извънземни, наричайки ги „ хора от Рая “.Той споделя, че извънземните са му обяснили, че скоростта на светлината не е непрекъсната, и че времето във Вселената работи по друг метод, не е хронологично отчитане, както хората си показват на Земята, а „ функционалност на полето “, която варира на всички места във Вселената, и която може да се трансформира.На 21 ноември 1950 година Смит написа записка, която е класифицирана като „ Строго секретна “, само че по-късно е открита в архивите на Университета в Отава.Според бележката „ канадското държавно управление приема НЛО съществено и създава секретна технология, употребяваща океанска радиация, атмосферна радиоактивност и геомагнетизъм “. Освен това той написа, че „ работата му е обвързвана с геомагнетизма и силата, която задвижва така наречен летящи чинии “.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР