Ръководителят на Главното разузнавателно управление на Украйна Кирило Буданов заяви,

...
Ръководителят на Главното разузнавателно управление на Украйна Кирило Буданов заяви,
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Кремъл се провали в мръсната операция Майдана-3

Ръководителят на Главното разследващо ръководство на Украйна Кирило Буданов съобщи, че главната цел на съветската интервенция " Майдан-3 “ е да посее мисли за нелегитимността на украинското държавно управление в страната, само че тази интервенция се проваля, предава " Украинская истина “.

Според Буданов това е " най-скъпата " интервенция за руснаците, само че към този момент се проваля, тъй като украинската страна " знае всичко, което възнамеряват ".

Буданов означи, че като част от тази интервенция руснаците са възнамерявали да основат обстановка, в която да бъде сложена под въпрос легитимността не толкоз на президента Володимир Зеленски, колкото на вземането на решения като цяло в Украйна.

" След това, в къс интервал, когато те разчитат на основаването на прочут " ужас “ в украинското общество и взимане на паралелни решения (същото ще се проектира и върху нашата армия), през първата половина на юни да нанесат военно проваляне на изток, като се надяват да се възползват от това, в армията да има разнобой в мненията във връзка с това кой ни управлява и чии заповеди изпълняваме, както и други сходни ", разяснява Кирило Буданов.

По думите му в това е целият смисъл – те са заинтригувани не толкоз от промяна на политическото управление, колкото от нанасяне на военно проваляне на страната ни, декларира Буданов по време на конференцията " Украйна. 2024 година ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР