Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров коментира изявлението на украинския президент

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров коментира изявлението на украинския президент
Коментари Харесай

Кадиров жлъчен към Зеленски: Не за 10 години, ще приключим с теб за няколко дни

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров разяснява изказването на украинския президент Владимир Зеленски, че е украинският народ е подготвен да се опълчва на Русия в продължение на 10 години.

В " Телеграм " Кадиров се обръща към украинския водач с думите, че " това ще завърши за броени дни ".

" Прочетох, че Зеленски е подготвен да се бие в продължение на 10 години. Ей, простак, какъв си? Не разполагаме с толкоз доста време, ще приключим с теб за няколко дни. Мисля, че сте шизофреник! Отиди при по-големия си брат Байдън и дано се здрависаме ", сподели Кадиров със смях.

Може би чеченският водач се изживява като оракул, само че дали предсказанията му ще се сбълднат. Да не забравяме, че и съветският президент Путин и обкръжението му смятаха, че ще приключат с Украйна за броени дни, само че " блицкригът " освен че не съумя, само че към този момент повече от 50 дни съветските сили срещат голямата опозиция на украинската войска, която е подготвена до дупка да пази суверенитета на своята страна. И въпреки Путин към момента да се надява на грандиозна победа за знаковата дата 9-и май, не е доста несъмнено, че той ще я реализира.

За тази увереност на украинците излиза наяве и от думите на украинския президент Володимир Зеленски, който съобщи в изявление за CNN, че Украйна може да " се бори с Русия в продължение на 10 години, с цел да получи своето ". Той прикани Запада да форсира доставките на оръжия, които " са нужни през днешния ден или на следващия ден, а не след два или три месеца ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР