Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров съобщи, че съюзническите сили са

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров съобщи, че съюзническите сили са
Коментари Харесай

Кадиров обяви превземането на завода Knauf в Соледар от специалните сили на „Ахмат“ и полицията на ЛНР

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че съюзническите сили са овладели територията на завода Knauf в град Соледар.

„ Специалните сили на „ Ахмат “, дружно с втория корпус на националната милиция на Луганската национална република, сполучливо прочистват виновните територии от злите духове на Бандера. Територията на завода Knauf също е взета под надзор от съюзническите сили в град Соледар “, написа Кадиров в канала си в Telegram във вторник.

Освен това той разгласява видеозапис, в който изпълняващият длъжността пълководец на специфичните сили на „ Ахмат “ Ахмед Сайдарханов „ Комбат “ оповестява оперативна информация в Донецко направление.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна по отношение на настояването на водачите на републиките от Донбас за помощ. Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупация на украински територии, а задачите са демилитаризация и денацификация на страната. Западът, в отговор на решението на Русия, стартира последователно да вкарва многочислени и огромни наказания против нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР