Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров разказа за мащабната офанзива на

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров разказа за мащабната офанзива на
Коментари Харесай

Кадиров обяви мащабна офанзива по цялата фронтова линия в ЛНР

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров описа за огромната атака на бойците на ЛНР и Чечения по цялата фронтова линия в Луганската национална република, започвайки от завода Заря и до село Воеводовка, вследствие на което съперникът е изваден от укрепените позиции и отритнат обратно на доста разстояние.

„ Помощникът на ръководителя на Чеченската република за блока за сигурност Апти Алаудинов, който дава отговор за Луганското направление за освобождението на самостоятелните републики на Донбас, оповестява, че на 2 май бойците от специфичното поделение Ахмат, дружно с вторият корпус на националната милиция на ЛНР, под командването на генерал-майор Есадула Н. (позивна „ Адлер “) извърши огромно нахлуване по цялата фронтова линия, започвайки от цех „ Заря “, ситуиран в с. Южни и до село Воеводовка “, написа Кадиров в своя Telegram канал.

„ В резултат на мълниеносна офанзива съперникът беше изпъден от укрепените позиции и отхвърлен на доста разстояние. По време на борбите съперникът понесе загуби в размер на седем единици техника и повече от 100 броя жива мощ. Работата по унищожаването на бандеровците продължава, офанзивата е в ход. Заловени са оръжия и муниции, изоставени небрежно от бойците на въоръжените сили на Украйна. В редиците на украинските военни се следи суматоха, вследствие на което съперникът употребява артилерия по позициите на личния си персонален състав, което оказа неоценима помощ на съветските войски “, сподели Кадиров.

Миналата събота офицер от Народната милиция разгласи завладяването на индустриалната зона Рубежне, която беше превърната от украинските сили за сигурност в един непрестанен укрепен регион. Миналата сряда помощникът на шефа на Чечения за силовия блок Апта Алаудинов заяви, че единствено химическият цех " Заря " е останал под контрола на украинските войски в предградията на Рубежне.

Превод: ПИ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР