Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров публикува в канала си в

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров публикува в канала си в
Коментари Харесай

Кадиров показа кадри на украински войници, пленени край Белогоровка

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров разгласява в канала си в Telegram видео с присъединяване на бойци от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), които бяха хванати покрай Белогоровка в Луганската национална република.

" Само когато са хванати, украинските военнослужещи имат опция да изкажат истината. Истината за това каква е действителната обстановка в редиците на въоръжените сили на Украйна. Сергей Лимаренко, Василий Мулик и Иля Иванчук споделят своите истории за това по какъв начин са завършили горе на фронтовата линия “, написа Кадиров под видеото.

Военнослужещите описаха, че са попаднали в плен два дни откакто са отишли в зоната на бойните дейности. Преди това един месец те се занимаваха с домакинска работа вместо с военно образование.

" Не е изненадващо, че мнозина просто напущат огневите си позиции. Нямат нито оръжия, нито хранителни запаси, нито рационално командване. Тези момчета стояха на фронта най-вече два дни, след което нашите бойци общително ги приютиха. заради проблеми с техните крайници, а оживелите избягаха, с цел да спасят кожите си. И това е ситуацията съвсем на всички места ", сподели още Кадиров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР