Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров нарече смислена и интересна речта

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров нарече смислена и интересна речта
Коментари Харесай

Кадиров четка Путин: Пример за истинско служене на Отечеството

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров назова " смислена и забавна " речта на съветския президент Владимир Путин на съвещанието на Съвета за междуетнически връзки в Пятигорск, съобщи РИА Новости.

" Речта на Владимир Владимирович, както постоянно, беше доста забавна и информативна. Не мога да не се съглася с всяка негова дума ", написа Кадиров в канала си в Telegram.

Той добави, че всички решения на съвещанието ще бъдат признати и ще продължи работата по осъществяване на тактиката. Според него, до момента в който в Европа и на Запад се унищожават обичайните полезности, курсът на президента на страната е ориентиран към подсилване ролята на фамилията, междуетническата и междурелигиозната естетика, опазване на обичайните полезности и поддръжка на етническото и културно разнообразие.

„ Владимир Владимирович е образец за същинско служене на Отечеството и народа си. Той персонално пътува в районите, организира срещи, взема решение съществуващи проблеми. Не се колебая, че под управлението на Владимир Владимирович всички цели и задания за развиването на страната и отбраната на държавните ползи ще бъде реализирана ", написа ръководителят на Чечня.

Известно е, че Путин ще остане в Пятигорск още един ден. Прессекретарят на президента Дмитрий Песков сподели, че президентът е имал обособена среща с Кадиров, в събота са планувани срещи с водачи на други райони, пишат Факти.бг.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР