Ръководителят на Американската агенция за международно развитие - USAID заяви,

...
Ръководителят на Американската агенция за международно развитие - USAID заяви,
Коментари Харесай

Американска агенция планира противодействие на световното влияние на Русия

Ръководителят на Американската организация за интернационално развиване - USAID съобщи, че организацията скоро ще разкрие напъните си да употребява помощта отпускана от Съединени американски щати за противопоставяне на въздействието на Русия по света ., оповестява " Ройтерс ".

" Американската организация за интернационално развиване скоро ще разкрие рамка, която да ни помогне да се противопоставим на въздействието на Кремъл , изключително в Европа и Евразия ", разяснява Марк Грийн по време на чуване в Комисията по външни работи на Камарата на представителите.

Грийн изяснява, че бюджетното искане на USAID за фискалната година , приключваща на 30 септември 2020 година, включва 584 млн. $ в държавния департамент и задгранична помощ на USAID за тази активност , както и старания за " нападателно другарство " за това, което той назовава " властнически принадлежности за финансиране ".

Той не дава повече детайлности. При президента Владимир Путин, Русия се пробва да задълбочи интернационалното си въздействие , в това число посредством разпределяне на заеми на страни от Латинска Америка и други места по света .
 Захарова поздрави НАТО: Не се увличайте в обсесивни уплахи
Захарова поздрави НАТО: Не се увличайте в обсесивни уплахи

" Миролюбивостта, както знаете, е отличителна линия на нашите американски сътрудници, една добра традиция ", разяснява тя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР