Ръководителите на Министерството на финансите на Обединеното кралство и Министерството

...
Ръководителите на Министерството на финансите на Обединеното кралство и Министерството
Коментари Харесай

Двама британски министри подадоха оставки заради липса на доверие към Джонсън

Ръководителите на Министерството на финансите на Обединеното кралство и Министерството на здравеопазването оповестиха, че подават оставки заради съмнение към премиера Борис Джонсън и противоречие с методите му на управление.

„ Обществото има право да чака държавното управление да бъде ръководено вярно, съществено и умело. Нека това да е последната ми работа като министър, само че имам вяра, че за тези стандарти си коства да се борим и по тази причина депозирам оставка “, написа в Twitter министърът на финансите Риши Сунак, предава РИА Новости.

Министърът на опазването на здравето Саджид Джавид също разгласява оставката си в Twitter. Според него той е " изгубил доверие " в премиера.

Поредният скандал към Джонсън избухна предходната седмица, когато стана известно, че заместник-главният уредник на ръководещата Консервативна партия в Камарата на общините на английския парламент Крис Пинчър/на снимката/ в нетрезво положение е се е предложил на двама мъже в публично заведение. На фона на случилото се Пинчър беше заставен да напусне поста си. В същото време се оказа, че Джонсън, назначавайки преди този момент Пинчър на високи партийни и държавни постове, е знаел, че през 2017 година той към този момент е обвинен по парламентарно следствие за тормоз в английския парламент.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР