Ръководители на Реал (Мадрид) ще летят за Лондон да започнат

...
Ръководители на Реал (Мадрид) ще летят за Лондон да започнат
Коментари Харесай

Кое ще е първото голямо име в Реал Мадрид?

Ръководители на Реал (Мадрид) ще летят за Лондон да стартират договаряния с Тотнъм за голмайстора Хари Кейн още тази седмица. Според испанските медии „ кралете “ имат подготвена оферта от 173 милиона паунда за британския национал, който би могъл да бъде първата покупка за новия „ Галактико “ на гранда от Мадрид.

Хари Кейн е свързван с „ белия балет “ в последните няколко години и в този момент от испанския отбор ще създадат сериозна атака за привличането му. Голмайсторът на „ шпорите “ е навън до края на сезона поради травма, получена в първия четвъртфинал против Манчестър Сити (1:0) в Шампионската лига. Нападателят има 17 гола този сезон и има общо 178 попадения за лондончани във всички шампионати.

Други спрягани имена за новия „ Галактико” на Реал са белгиецът Еден Азар от Челси и французинът Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Според последните клюки „ кралският “ клуб се е съгласил да заплати 150 милиона евро за Погба, каквато е желаната сума от „ алените дяволи “. Треньорът Зинедин Зидан персонално упорствал да има в състава си своя съотечественик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР