Ракията като лекарство със завидно действиеИзползвайте ракията като лекарство и

...
Ракията като лекарство със завидно действиеИзползвайте ракията като лекарство и
Коментари Харесай

Ракията като лекарство: Изумително добри народни рецепти

Ракията като лекарство със забележително деяние

Използвайте ракията като лекарство и забравете за всички съществуващи проблеми. Подобрете здравословното си положение с няколко обикновени предписания, с помощта на които много хора към този момент откриха сигурен лек при болежките.

Тя се оправя с настинка, бронхит, язва, нервозен корем, киселини, възпалени сливици с продължителен темперамент, подагра и други

Правят се разнообразни ракиени компреси, които работят извънредно дейно при заболели стави и вдървен кръст.

Ракията служи и като положително лекарствено средство при шипове, ревматизъм и дископатия. Всичко това единствено и само с използването на ракия.

Ще ви представим лист с няколко чудесни национални предписания, които биха могли да оказват помощ при първа потребност. Облекчение идва не след дълго. Определено си заслужава да бъде тествано вкъщи.

Ракията като лекарство – национални предписания при първа помощ

Лек при язва: В литър ракия (задължително гроздова) би трябвало да се наквасен 4 с.л. цветове от билката жълт кантарион. Лекарството се държи на слънце за интервал от една седмица. Когато тези 7 дни минат, би трябвало да се прецеди.

От готовата настойка се приема 3 пъти на ден, като една доза е равна на една ракиена чашка, обезателно преди банкет на храна. Когато изпълнявате тази рецепта, по никакъв начин не би било зле заран на гладен корем да изпивате по 1 с.л. зехтин (висококачествен).

При настинка: 30 грама камфор би трябвало да се разтворят в 500 гр ракия, само че наложително мощна. Непосредствено преди лягане с тази лечебна примес се разтрива тялото на засегнатия.

Веднага след разтриването, болният изпива една чаена чаша бъзов или липов чай с прибавен мед към него. Нужно е боледуващият да се завие добре с вълнено одеяло (дори повече от едно), с цел да се стигне до изпотяване.

Киселини в стомаха: Снабдете се с 500 грама мощна ракия. В нея се накисват 150 гр боровинки. Препоръчително е да се заложи на изсушени боровинки. Тази настойка се оставя за интервал от 10 дни на слънце. От нея се приема по една ракиена чаша незабавно при потребност.

Подагра: Отново ще ви е потребност 500 гр ракия. В нея се разтваря 10 гр камфор. Трябва да се разбие добре и вечерно време да се правят компреси на засегнатото място. Те се сменят 4 или 5 пъти в границите на деня.

При ревматизъм и шипове: 2 глави чесън (нарязан), 15 диви кестени (ситно нарязани дружно с корите) и 10 листа от лян се накисват в 500 грама ракия (първак).

Настойката остава на слънце за 40 дни. След това с нея би трябвало да се третират болните места. Веднага след мазане ръцете е нужно да се измиват усърдно, защото лянът е токсичен.

Инфо: Zdrave.ws

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР