Рак Акантови цветя – представителите на този знак за проницателни и

...
Рак
Акантови цветя – представителите на този знак за проницателни и
Коментари Харесай

В Какво Цвете Ще Разцъфнете Според Зодията Си И Какви Са Вашите Предимства И Слабости



Рак
Акантови цветя – представителите на този знак за проницателни и имат висока вътрешен глас. Те виждат страстите на хората и са топли и сърдечни. Домошари са и ценят фамилията.

Лъв
Слънчоглед – печелите доверието на хората с убеденост и лекост. Вие сте водач и постоянно сте център на вниманието. Внимавайте да не злоупотребяват с великодушието ви.

Дева
Грамофонче – тези хора са извънредно забележими. Склонни са да възнамеряват в детайли, преди да работят. Много проведени и наблюдателни персони. Липсата на вътрешен глас компенсират с изчерпателен разум.

[Zodii-10] Везни
Роза – виждат скритите смисли на нещата. Притежават класическа хубост, привлечени са от философията и изкуството. Тези хора не търпят несправедливостта и жестокостта. Слабото им място – мъчно вземат решения.

Скорпион
Хризантема – обачета яснотата и честността. В заплетени обстановки постоянно намирате вярното решение. Активни в любовта и огромни ухажори. Не бъдете жестоки към приятелите и околните си.

Стрелец
Нарцис – хората под знака на това цвете са доста точни, правилни и почтени. Те са огромни късметлии и имат интензивно въображение. Припряността е тяхната уязвимост, само че пък я компенсират с съобразителност.

Козирог
Карамфил – тези хора умеят да оргинизират и подреждат всичко. Не се плашат от упорита работа и са доста експанзивни. Често одобряват нещата единствено на първи проект и това е тяхна уязвимост, тъй като не виждат в дълбочина. Компенсират обаче с активност и сръчност.

Водолей
Орхидея – любопитни и изобретателни хора с друга позиция за света от останалите. Винаги приключват това, с което се захванат. Въпреки това търпението е тяхното тестване, а прекомерната упоритост уязвимост. Компенсират обаче с труд и комбинативност.

Риби
Водна лилия – вие имате доста мощна вътрешен глас, само че сте и прочувствено лабилни. Творчески настроени хора и отлични събеседници, вие сте постоянно мечтана компания. Избягвайте да натрапвате мнението си и се научете да бъдете по-толерантни към разликите.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР