Рафи Бохосян изобщо не се сърди, че Фики не го

...
Рафи Бохосян изобщо не се сърди, че Фики не го
Коментари Харесай

Халваджиян между чука и наковалнята след Капките, какво се...

Рафи Бохосян въобще не се сърди, че Фики не го поздрави за успеха в последния сезон на „ Като две капки вода”. Двамата останаха на финала, при което зрителският избор надви в интерес на бургазлията с арменски корени. Още тогава се видя, че Фики не се зарадва за триумфа на Рафи, нито пък сподели нещо за него, както всекидневно се прави в сходни случаи.

Бургазлията получи единствено вяла прегръдка, която бе по-скоро допиране на противоположни плещи, малко след късата тирада на сътрудника си. „ Не, не съм отчаян. Успях да докосна сърцата на уважаемата аудитория и за мен това е най-важното, да ме опознаят какъв човек съм. Обичам целия български народ и благодаря, че през задачите 14 седмици ме класираха първи. Това е най-важното за мен, благодаря Ви!”, сподели Фики и по този начин напомни каква преднина имал до преди финала.

Чак в този момент, месец по-късно, Рафи разяснява тематиката. Както и се очакваше, направи го много дипломатично. „ Яд ме е, че не се видяхме. Исках да го поздравя, тъй като се оправи в действителност доста добре”, сподели Рафи. Той вярвал, че Фики ще завоюва шоуто, защото в 50% от времето взимал най-голямата част от зрителския избор. И въпреки всичко, посочи Рафи, от работата си по малките екрани толкоз време знаел, че финалите не са всички останали епизоди. Последните издания се гледат от повече хора и надлежно зрителският избор е по-голям. Освен това в „ Капките” доста зависи кой облик ще избереш да имитираш. Фики избрал Елвис Пресли, а Рафи сменил своя в последния миг, когато схванал, че е финалист. Първоначално мислел да прави двоен облик – Шеф и Ерос Рамацоти, а след това избрал Васил Найденов. Така тактично артистът изясни успеха си.



И въпреки всичко в музикалните среди се приказва, че Фики бил много отчаян от загубата си. Затова и не участва на празненството на „ Капките” след финала.

Докато взе участие в „ Капките”, Рафи редом бе музикален продуцент на „ Забраненото шоу на Рачков”. Съчетаването на двата уговорката било толкоз мъчно, че от самото начало артистът се движел по строга разграфена стратегия. Рафи обаче не се оплаква, в противен случай, удовлетворен е. Толкова, че при започване на юни разгласи: „ Завръщаме се в тв приемника на есен, а до тогава има време да хванем и малко тен”. Така бургазлията, който този януари чества 28-мия си рожден ден, удостовери, че ще е музикален продуцент и в новия сезон на „ Забраненото шоу на Рачков”.

Междувременно Рафи не се е отказал нито от музикалната си кариера, нито от продуцентската си активност. Изглежда артистът е превъзмогнал сложния креативен миг, за който загатна и във визитката си за „ Капките”. Не упреква събитията, въпреки че от време на време не са по този начин удобни, нито други хора. Певецът е сигурен, че всеки актьор, който е желал да основава изкуство, с което да кара хората да усещат, е минавал или му следва да мине през подобен интервал. Рафи го изпитал през 2018 година Тогава той имал много подготвени песни и нито една не показал. Днес този интервал е зад тила му и симпатичния арменец твори с нови сили и ентусиазъм, писа Уикенд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР