RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Явен израелски въздушен удар уби

...
RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Явен израелски въздушен удар уби
Коментари Харесай

Син на ветеран кореспондент е петият член на семейството му, убит от израелските удари срещу Газа

RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Явен израелски въздушен удар умъртви двама палестински публицисти в южната част на Газа в неделя, в това число сина на ветерана Кореспондентът на Ал Джазира Уейл Дадух, който загуби брачната половинка си, две други деца и внук – и самият той едвам не беше погубен – по-рано по време на войната.

Дадух продължи да репортаж за боевете сред Израел и Хамас даже когато това нанесе опустошителни жертви на личното му семейство, трансформирайки се в знак на доста от заплахите, пред които са изправени палестинските публицисти, десетки от които бяха убити, до момента в който отразяваха спора.

Хамза Дахдух, който също работеше за Al Jazeera и Мустафа Тарая, публицист на свободна процедура, бяха убити, когато удар удари колата им, до момента в който караха от Хан Юнис към южния град Рафа, съгласно медийната работа на държавното управление, ръководено от Хамас.

Амер Абу Амр, фоторепортер, сподели в обява във Фейсбук, че той и различен публицист, Ахмед ал-Бурш, са оживели след удара.

Ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР