Рафаел Варан заяви, че неговите съотборници в Манчестър Юнайтед са

...
Рафаел Варан заяви, че неговите съотборници в Манчестър Юнайтед са
Коментари Харесай

Варан: Опитваме се да успокоим ситуацията с Кристиано

Рафаел Варан съобщи, че неговите съотборници в Манчестър Юнайтед са недоволни от мненията на Кристиано Роналдо в телевизионното изявление, в което звездата на " алените дяволи " демонстрира пренебрежение към клубния управител Ерик загар Хаг.
 Рабио: През лятото можеше да мина във Висшата лига
Рабио: През лятото можеше да мина във Висшата лига

В момента съм фокусиран върху Световното състезание

Португалецът съобщи, че се усеща предаден от управлението на 20-кратните първенци на Англия, което го е принудило да си търси нов тим предишното лято.

" Очевидно е, че това ни оказва въздействие. Следим това, което се приказва и се случва. Опитваме се да успокоим обстановката по наш метод и да не се замесваме. Медиите постоянно търсят сензации към огромните клубове. Няма по какъв начин някой самичък да промени обстановката, въпреки всичко сме един състав. Спазваме отдалеченост, тъй като става дума за звезда като Роналдо ", съобщи Варан пред френската радиостанция Europe1.

Роналдо не се любува на сполучлив втори интервал в Юнайтед, откакто сред 2003 и 2009 година победи с осем трофея с екипа на Юнайтед.

Миналия месец Тен Хаг съобщи, че Роналдо е отказал да влезе като запаса в дуела против Тотнъм от Висшата лига. Тогава 37-годишният нападател се прибра в съблекалнята няколко минути преди края на дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР