Рафаел Надал претърпя поредно сериозно разочарование, след като беше принуден

...
Рафаел Надал претърпя поредно сериозно разочарование, след като беше принуден
Коментари Харесай

Тони Надал увери: Рафа ще играе на Ролан Гарос; той все още таи огромна страст към тениса

Рафаел Надал претърпя следващо съществено отчаяние, откакто беше заставен да се отдръпна от домашния си Мастърс в Мадрид. Така Рафа продължава да не е взел участие в формален шампионат, откогато претърпя скъсване на псоаса във втория кръг на Аустрелиън Оупън и всичко това будеше сериоза доза неустановеност за възможното навременно завръщане на Матадора за Ролан Гарос.

Все отново наподобява, че 14-кратният първенец ще се появи, с цел да пази трофея в своето тенис кралство, съдейки по последното изявление на Тони Надал пред медиите, а ето какво тъкмо показа чичото на 22-кратния притежател на " мейджър " трофеи:

" Племенникът ми доста би желал да се състезава сега, само че и това скоро ще се случи. Той сигурно ще играе на Ролан Гарос, а през идващите дни ще преценим какви са възможностите му да взе участие в Рим. Рафа по никакъв метод към момента не мисли за отричане от спорта, като продължава да изпитва голяма пристрастеност към тениса и няма самообладание да се възвърне изцяло, с цел да бъде назад в Тура.

Източник: TennisWorld

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР