Радваме се, че за втора година сме част от София

...
Радваме се, че за втора година сме част от София
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов: Моноспектакълът На къс повод е огромен празник за нас

Радваме се, че за втора година сме част от " София Съмър Фест “ с представлението " На пай мотив “. Това сподели артистът Ненчо Балабанов в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “.  

Идеята за " На пай мотив “ е на продуцента Денис Ставров, а реализацията е на режисьора Здрава Каменова и сценариста Светльо Томов. " Двамата желаеха от мен и Алекс Раева да създадем лист с същински истории от нашите животи, подбраха избран брой от тях и ги смесиха, преплетоха в една невероятна цялостна история и се получи един доста прелестен, логичен, занимателен и най-после леко трагичен театър “, описа Ненчо Балабанов. 

Повече от година спектакълът зарежда феновете с доста страст. Той е представян в цяла България, както и в Лондон, Хага, Мюнстер и Малта, добави артистът. " Хората откриват себе си в много от нашите истории, тъй като те стартират от ранното детство и стигат до ден сегашен. Включили сме и песни, доста смях. Всяко показване на този театър пред хората е един голям празник за нас, тъй като следим и споделяме нашата страст, историите на нашия живот с публиката “, добави Балабанов.  

Актрисата Алекс Раева описа, че доста елементарно са се сработили с Ненчо Балабанов. " Нещата сред нас просто стават елементарно, като в една двойка – без доста въпроси и без доста отговори, просто нещата се получават. Това е може би единственият мъж, който ми удържа на захапванията и на смешките, тъй като аз имам хапливо възприятие за комизъм. Такова е и в този театър. Ние непрекъснато си подаваме топката и непрекъснато се заяждаме кой е по-добър и де факто се цакаме с историите “, описа тя.  

Алекс Раева разказа представлението като моноспектакъл на двама души. " Няма надделяване на нито един от нас двамата. Има много смях, а най-после се обръщаме към това какво сме ние, какви неточности сме правили, какви неточности вършим в този момент и по какъв начин смисълът на това да бъдем щастливи е да си учим уроците в точния момент, с цел да не губим най-хубавото на света, а това е да можем откровено да се смеем и да обичаме света “, добави актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР