Радвам се че тук в този дебат не участват от

...
Радвам се че тук в този дебат не участват от
Коментари Харесай

Искрен Митев от ПП: Остава да си довършим работата, а българските граждани да изберат в каква държава да живеят

" Радвам се че тук в този спор не вземат участие от и се надявам да е по този начин и в бъдещето ръководство. Хората видяха какво направихме и в случай че има някой, който да сформира държавно управление, то това е " ". Българската стопанска система работи и това се вижда ясно. Прогнозата за намаляваща инфлация е на разположение. Това съобщи в ефира на Нова тв Искрен Митев от Политическа партия.

„ Продължаваме Промяната ” е единствената партия, която може да направи стабилно държавно управление в идващия парламент. Всеки, който се е докоснал до, е потърпевш и не желае да прави коалиция с тази партия ", добави още той.

" Силно се надявам да има държавно управление, а такова може да се сформира, когато хората гласоподават всеобщо. Тогава може да има устойчиво парвителство-без маски и двуличие. Това сподели Любомир Каримански от " ".

" "   може да бъде поръчител за последващо държавно управление. Доходите не падат от небето, в случай че ние осигурим по-добра бизнес среда, то тя ще повдигне всичко останало. Нищо не се прави непременно, само че сме подготвени да беседваме с нашите сътрудници, с цел да реализираме решения ". Това съобщи Владислав Панев.

Митев добави още: " Доста постоянно политиците приказват от именто на жителите, само че рядко работят за тях. Антикризисните ограничения, които сме взели при нашето ръководство, се оказва че дават резултат и служебното държавно управление удостовери, че има спад на инфлацията ".

Владислав Панев добави, че инфлацията е била висока поради външни фактори. 

" Това, което сме създали дава резултат. И това, че вършиме подстрекателство, че рамката от 25 стотинки не работи, не ви дава чест, тъй като вие участвахте в приемането й ", обърна се Искрен Митев към Любомир Каримаснки, който от своя страна, назова мярката " неприятна ".

Каримански попита Митев по какъв начин ще усилят двойно пенсиите?

" Ние не считаме да вдигнем налозите, преди тях има доста друга работа да се свърши. Има едни окло 20 милиарда, които отиват в чекмедженца и отиват там, където не би трябвало. Сегашното държавно управление няма право да прави политики, които да доведат до повдигане на пенсиите. Преди да се вдигнат налозите би трябвало да увеличим събираемостта, вие видяхте, че когато дойдохме на власт имаше пари за всичко ", отговори Митев.

Владислав Панев от Демократична България предложи обезщетенията да не бъдат на калпак, а деликатно да се договорят приходите. Трябва да се гледа с години напред ".

" Ние спазихме обещанията, които дадохме, вдигнахме пенсиите. Ако българският министър председател не би трябвало да е двуличник, както посочихте вие в дебата, обърна се той към съперниците си, то това би трябвало да бъдат или, или ", по този начин отговори Искрен Митев на въпрос кой би трябвало да бъде министър председател.

" Остава да си довършим работата, а българските жители да изберат в каква страна желаят да живеят- България на смелите, на новото, в която хората ще се върнат и ще живеят почтено. За да живеем в самостоятелна и богата България, не можем да се върнем обратно към старите политики на прехода ", добави още той.

" Според нас, първото нещо е да спрем бедността на българите, защото всичко, което ще вършим по-нататък, ще е безмислено. Тоест залагаме на спад на демографския срив и да споделяме нещата, такива, каквито са ", сподели Каримански.

" Ако средата за бизнес и живот в страната се усъвършенства, то тогава ще вървим напред. Това е методът за разцвет ", счита Панев.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР