Радостин Василев ще сезира главния прокурор заради смс-а, което е

...
Радостин Василев ще сезира главния прокурор заради смс-а, което е
Коментари Харесай

Радостин Василев ще сезира главния прокурор заради смс-а, което е получил от Лена Бориславова

Радостин Василев ще сезира основния прокурор поради смс-а, което е получил от Лена Бориславова.

" Заради известието от Лена Бориславова, което гласи, че ще изчезна, аз ще подам тъжба до основния прокурор и министъра на вътрешните работи. Не тъй като Бориславова е страшна, а тъй като цялата обстановка е притеснителна ”, съобщи самостоятелният депутат.

" Знаете какво се случи с Алексей Петров, трагично умря юрист, с който Бориславова работеше, по отношение на това, че бе погубен Къро, а по СРС-та излиза наяве, че е бил непосредствен с Политическа партия ", добави Василев.

" След заканите с министър Йоловски, тъй като е заплашван от Кирил Петков, той и децата му вървят с защита. Аз мисля, че за всичко, което разгадавам и за безобразията им по ПВУ, през енергетиката и до момента в който стигнем до защитата, аз съм обезпокоен, че са склонни да създадат по този начин, че да изчезна, тъй като видяха, че от политическата сцена не могат да ме отстранят ”, добави депутатът.

Ден по-рано той разгласи в Народното събрание, че е получил смс от Лена Бориславова, който окачестви като застрашителен и даже настоя пленарното съвещание да бъде прекратено
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР