Радост Драганова се е стопила точно около коледните празници, видя

...
Радост Драганова се е стопила точно около коледните празници, видя
Коментари Харесай

Радост Драганова се стопи, стана 49 кила

Радост Драганова се е стопила тъкмо към коледните празници, видя HotArena.

В дните от годината, когато множеството хора се отдават на мързел и храна, водещата на „ Мармалад ” е свалила 5 кг от осанката си. Обичайното тегло на брюнетката беше 53-54 кг, само че сега е заковала кантара на 49 кг., писа „ Таблоид “.

Драганова в никакъв случай не е натрупала непотребни килограми, само че в този момент безусловно е станала като вейка. Тя признава, че не съблюдава постоянно диети, само че внимава какво хапва. Радост е съперник на мазнините и пържените храни и изцяло ги е изключила от менюто си. Желязното предписание за пиянство на доста вода е в действие и при нея. Най-много внимание на храната е обръщала по време на бременността. „ Никога не съм внимавала какво хапвам, като се изключи тези девет месеца. Режимът, който съблюдавах беше доста непоколебим и храната беше уравновесена по този начин, че да бъде извънредно богата на протеини ", показа Радост преди време.

Сега около празниците хубавицата, позната на феновете като дългогодишна водеща на предаването за мода „ Огледала ”, а в този момент на новото „ Мармалад ” не си разрешавала изкушения и наблягала само на постните сарми, ядки и плодове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР