Радост Драганова е била зарязана от гаджето си – продуцента

...
Радост Драганова е била зарязана от гаджето си – продуцента
Коментари Харесай

Радост Драгановаа зарязана заради 21-годишна хубавица! Щерката на Георги Кадурин вече е до Ники Николов

Радост Драганова е била зарязана от гаджето си – продуцента и основен редактор на „ Фермата “ Ники Николов поради два пъти по-млада и изключително красива жена, научи HotArena.

Това е 21-годишната Лора Кадурина – щерка на артиста Георги Кадурин и брачната половинка му Мариана Миланова, и първа братовчедка на секссимвола Ники Илиев, писа „ Уикенд “.

Аферата на Николов, който е основен редактор на „ Фермата “, с младата Лора може би ще нанесе тежък удар върху самочувствието на 43-годишната Радост, която съгласно някои към момента минава за секси. Считаната за хубавица водеща несъмнено е огорчена, че гаджето й я сменя с момиче, което напълно до неотдавна е живяло с родителите си.

Едва преди няколко месеца Лора решила да напусне родния дом, с цел да се нанесе в независимо жилище. За разлика от Драганова, тя била привикнала на бохемски живот, защото е израсла измежду актьори.

Самата Лора работи като сценарист. Тя е една от най-хубавите приятелки на звездата от „ Скъпи наследници “ – Даяна Ханджиева.

Ники Николов си паднал по нея като възпитаник. Двамата са дружно от към месец. Любовната история на Драганова и основния редактор на „ Фермата “ пък продължи 7 години, в която двамата гледаха дружно дъщерите си от предни връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР