Радко Петков, който спечели Гласът на България“ под крилото на

...
Радко Петков, който спечели Гласът на България“ под крилото на
Коментари Харесай

Шок! Победител в Гласът на България мина към чалгата

Радко Петков, който завоюва „ Гласът на България “ под крилото на рокаджията Иван Лечев през 2017 година, се преориентира жанрово. Гласовитото момче се класира за третия кръг в кастингите на „ Пайнер “ и се надява да пробие в поп-фолка.Радко продължава напред дружно с още 12 реализатори от общо 30 претенденти при предходния кръг. Журито, което прави оценка гения им, е в състав: Панчо Запрянов, Михаил Бургуджиев, Даниел Ганев, Пламен Станчев и Ленко Драганов.

Втори кръг се организира в две конкурсни вечери, а най-изпълняваните от претендентите части са „ Пиян “ на Борис Дали и „ Бели нощи “ на Десислава. Сред траялите напред в състезанието е и Ивета Костова, която от две години изкарва хляба си като детска учителка, само че упоритостите й са да пробие в лекия род. Чаровната русокоска стига до това решение след дълъг ден в детската градина. "

Децата ме бяха ядосали много, стоях си в къщи и размишлявах на тишина. Гледах тв приемника без тон и видях рекламата за кастинга, включих звука и си споделих, за какво пък да не опитвам, може да стане нещо. Веднага взех решение да си пусна материалите, в преносимия компютър си имах всичко. Течаха последните дни от първия стадий, тъй че не губих време. Не чаках нищо, само че доста се развълнувах, когато ми се обадиха, че съм утвърдена за лайв концерт “, описа неотдавна тя. Най-добрите в трети кръг ще разпишат контракт с „ Пайнер “.

източник: Монитор
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР