Радка Тодорова от Благоевград заяви пред bTV, че младият мъж

...
Радка Тодорова от Благоевград заяви пред bTV, че младият мъж
Коментари Харесай

Учителката на Спас/Александър: Той ще продължи с измамите

Радка Тодорова от Благоевград съобщи пред bTV, че младият мъж ще продължи с измамите.

Спас Василев, каквото същинското му име, се споразумя преди дни с прокуратурата и получи единствено 7 месеца затвор за две от измамите. А защото той към този момент прекара няколко месеца в ареста, се чака през май да излезе на независимост.

Тодорова била уредник на група от 10 души, които през 2011 година трябвало да посетят Милано с билети, обещани им от Спас. Оказали се излъгани, а тя си потърсила правата като подала тъжба.

Сега учителката е изумена от изказвания, че излъганите, измежду които и тя, са получили обезщетение от измамника. По делото обаче бяха прегледани единствено два случая на потвърдени измами на други хора. Прокурорът по делото - Вероника Трифонова, разгласи, че 1900 лв. са възобновени.

"Никой отникъде не ми се е обаждал за никакви пари, оттова ми е възмущението. Изведнъж виждам, че юристът му приказва пред медиите, че той е почтен, че има изплатени пари... ", сподели Тодорова.

"Спас Василев е извънредно образован човек, той съжалява за случилото се. Негови другари събраха по 100-200 лв. и ми преведоха 2000 лв., с цел да мога да възстановя парите ", разяснява преди дни бранителят му Георги Ценев.

Миналата година стотици хора се оплакаха, че са били излъгани от мъжа, представял се за Александър Николов, с предложения за евтини самолетни билети до разнообразни дестинации. Оказа се, че съвсем никой не го е виждал, само че Facebook профилът му с подправени фотоси и идентичност беше извънредно известен и през него той комуникирал с пострадалите. Използваните от него фотоси се оказаха на французина Александър Мартинез, който работи за компанията "Ер Франс ".

Мартинез: Съжалявам за жертвите на Спас

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР