RadioBOSS е програма за автоматизирана работа с онлайн-радиостанции. Широките възможности

...
RadioBOSS е програма за автоматизирана работа с онлайн-радиостанции. Широките възможности
Коментари Харесай

RadioBOSS 5.7 Beta / 5.6.2 Final

RadioBOSS е стратегия за автоматизирана работа с онлайн-радиостанции. Широките благоприятни условия на RadioBOSS я вършат комфортна за потребление на всички места, където има музика и би трябвало да се сформират и генерират плейлисти. Програмата може да работи с месеци, без да се постанова човешко наличие. Вградените кодек, базата данни и други функционалности дават опция за сформиране на комфортни музикални сбирки. RadioBOSS е разделенa главно на три модула:
Player: основен модулMusical Database: модул за опазване на описите с музикални пътечки в база данни, в която е допустимо бързо търсене, подбиране, статистика и другиPlaylist Generator: автоматизиран генератор на описи с музика, в който могат да бъдат заложени броя пътечки, продължителността на музикалните творби, метода на генериране, време за реклама и други.
RadioBoss поддържа възпроизвеждането на mp3, wma, wav, ogg files, CD (.cda) файлове и разполага с 12-лентов еквалайзер, вградени echo, reverb, flanger, tempo и pitch резултати, режим за автоматизирано контролиране силата на звука и поддържа самостоятелен втори аудио излаз посредством втора звукова карта за мониторинг и делене на каналите. Лиценз: Платен (Shareware) .
Промени в RadioBOSS 5.6.2:
Improved teasers, sweepers, added descriptions for some error codes, UI improvements, bugs fixed.
Промени в RadioBOSS 5.7 Beta:
Auto Intro: automatically insert intro/jingle before track, based on set conditions and probability (menu Tools->Auto Intro)
Broadcasting statistics: browse statistics for different time periods up to one year
Improved Teasers, Sweepers and Cart Wall
Alternate tracks and separators in Ads Scheduler
New filter rules in Playlist Generator
Lots of other features and improvements!
#td_uid_41_5a34f6ce8fe98.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/rb5_player-80x60.png) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a34f6ce8fe98.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/rb5_broadcast-80x60.png) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a34f6ce8fe98.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/rb5_event-80x60.png) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: RadioBOSS 5.6.2 Final (23.9 MB)

Изтегли: RadioBOSS 5.7 Beta (26.9 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР