Радио водещ на BBC имаше остър отговор за слушател, който

...
Радио водещ на BBC имаше остър отговор за слушател, който
Коментари Харесай

Радио водещ на BBC нарече слушателя „кучка“, след като му беше казано да спре да бъде „такъв лагер“

Радио водещ на BBC имаше изострен отговор за слушател, който изпрати ядосано недоволство по отношение на предаването му - с безсрамно задявка, която става вирусна в обществените медии и случайно провокира полемика за The Apprentice.

Водещият на BBC Lancashire Греъм Ливър, 47, безсрамно назова един от своите слушатели „ кучка “ във вторник сутринта, с помощта на афектирания жалбоподател, който почувства нуждата да се свърже със студиото, с цел да изиска Греъм да спре да бъде „ тъй че лагер ". Греъм, който подписа брак с колегата си Дейвид през 2022 година, се оправи със стилната рецензия онлайн в ефир – споделяйки недоволното обръщение със своите слушатели и предавайки към този момент емблематичния си отговор.

„ Ставаш отегчителен, вашият продуцент не може да измисли нищо свежо ", стартира Греъм, цитирайки известието. „ Също по този начин, индивидът от Чорли не е първият човек от Ланкашър, взел участие в The Apprentice, човек на име Адам се включи в това в края на 90-те години “, продължи той.

„ Трябва да извършите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР