Радина Кърджилова вече не крие коремчето си. След като приятелят

...
Радина Кърджилова вече не крие коремчето си. След като приятелят
Коментари Харесай

Радина вече не крие коремчето - slava.bg

Радина Кърджилова към този момент не крие коремчето си. След като приятелят ѝ Деян Донков разкри, че двамата чакат второто си дете, младата актриса към този момент по-често се снима в цялостен растеж.

Наскоро бъдещата майка сподели кадър от разходката си в планината, на който е с първородния си наследник Христо. На него детето я гали по корема.

„ Сияете. Толкова Ви отива коремчето “, „ Много сладки сте! Бъдете здрави! И лека бременност “, „ Страхотна фотография. Това е животът – обич и благополучие в чист тип “, пишат почитателите ѝ под обявата ѝ в Instagram.

По всичко проличава, че Радина Кърджилова се усеща чудесно и може да пътува, тъй като преди няколко дни тя бе с компания на морето.

Докато Кърджилова си почива и се грижи за сина си вкъщи, тя не стопира да твори. Не е загадка, че от няколко месеца насам тя развива бизнеса си с авторски бижута.

Иначе известната двойка не споделя детайлности по кое време би трябвало да се роди бебето. Знае се единствено, че ще бъде момченце, а неговият батко го чака с неспокойствие, с цел да си играят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР