Радина Червенова е мис Телевизионен чар за 1998 година, както

...
Радина Червенова е мис Телевизионен чар за 1998 година, както
Коментари Харесай

Радина Червенова: Искам жените да са усмихнати и с достойнство

Радина Червенова е мис " Телевизионен сексапил " за 1998 година, както и първообраз на монументалната 8-метрова скулптура на Света София в центъра на столицата. Най-известна е обаче като лице на " По света и у нас ". От няколко дни тя е част от екипа на предаването " Преди обед ", с цел да среща феновете с позабравени герои от предишното и да разисква безконечните тематики за човешките връзки.

„ Започнах работа в малкия екран, когато бях на 18-19 година Пътят до ефира обаче е по-дълъг и минава през най-малко една година подготовка. Тогава всичко ставаше по-бавно. Учиш техника на говора, което е доста значимо. Убедих се по какъв начин един превъзходен репортаж, прочетен непрофесионално, може да изгуби доста, както и противоположното “ – показа Радина Червенова в „ 120 минути “.

Тя напомни по какъв начин преди години не е имало аутокю и се е налагало да запомниш дълги текстове наизуст. Чудесна подготовка за мозъка, която прочее психолозите предлагат като ежедневна терапия.

„ Притеснявам се и до ден сегашен, когато съм в ефир. Първият урок, който научих, бе „ Говори на камерата все едно приказваш на най-близкия си човек “. Спазвам го постоянно “ – призна телевизионната легенда, която с рубриката си „ Опасни връзки “ в „ Преди обед “ ще се постарае да направи хората по-щастливи.

„ Над 20 години в новините е доста време. Постоянно гледах вести и слушах радио. Когато по време на отмора се отпуснеш малко, виждаш, че хората живеят с различен темп. Живеех повече в малкия екран, в сравнение с у дома. Сънувах студиото и специалността си посредством кошмари и многократни събуждания. Постоянни страхове, че си просрочен за ефир, че нямаш текст “ – разяснява Радина Червенова тематиката за прегарянето и какъв брой значимо е да не изпуснеш момента, в който би трябвало да се оттеглиш.

Тя добави, че ориста дава знаци. Не доста приятни, когато не ги видиш първия път. Това те кара да се замислиш и да вземеш вярното решение.

Мнозина си мислят, че телевизионната звезда не се занимава с битовизми, само че Радина призна, че у дома прави баница, кюфтета и др.п.

На финала на диалога тя показа, че обичаната й българска дума е „ обич “. А на въпроса „ Как искаш да видиш България? “, отговори „ Българските дами да са усмихнати и с достолепие. Възрастните дами да са щастливи, че им предстоят най-хубавите години “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР