Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори Ако Асен Василев

...
Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори
Ако Асен Василев
Коментари Харесай

Обрат! Борисов: Ако Радев сложи вето на Изборния кодекс, ще ...

Радев е най-големият ми конкурент, Политическа партия са дилетанти

Ако Асен Василев ви каже „ Добър ден “, може умерено да си пуснете лампата, съобщи водачът на ГЕРБ

 

" Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред NOVA по отношение на обвиняванията на " Продължаваме Промяната " за негови " чести срещи " с президента Румен Радев.

В неделя в предаването „ На фокус ” съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев сподели, че сега има тясно взаимоотношение сред служебното държавно управление и ГЕРБ. " Има много срещи сред президента и Борисов последните няколко месеца ", уточни Василев. 



" Аз по телефона не съм разговарял дори с Румен Радев и един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp и тези с газа ", отговори Борисов.

" Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отхвърли от тях, в този момент се отхвърли и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отхвърли от тях, Корнелия Нинова също се отхвърли от тях. И към 200 000 българи също се отхвърлиха от тях ", добави той. 

" И по телефона не съм приказвал с Радев. Той е най-големият ми конкурент. Политическа партия са дилетанти ", повтори още един път водачът на ГЕРБ. 

 

Вчера имаше остра реакция по тематиката и от президентът. 

" Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна ", съобщи Румен Радев и добави: „ Дали се срещам постоянно с господин Борисов – несъмнено, че не. Това не е първата неистина на господин Асен Василев. Както надживяхме автократичния модел, по този начин ще надживеем и тази шмекерия ".

От " Продължаваме промяната ", пък, дадоха отговор на рецензиите на президента: " Г-н Румен Радев е този, който сподели: „ Мутри, вън! “, а по-късно върна мутрите в ръководството на страната ", гласеше късият коментар, изпратен до медиите от партията, ръководена от Асен Василев и Кирил Петков.

Междувременно Бойко Борисов разяснява и друга настояща тематика. 

" Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля депутатите на ГЕРБ да гласоподават ветото ", уточни Борисов.

" Ние сме ги победили по техния кодекс, по техните правила, с техните машини, с техните флашки, с техните протоколи, с техния вътрешен министър, с тяхното преброяване ", разяснява той.

Според него Изборният кодекс е " последният избавителен пояс " на " Продължаваме Промяната ". 

" Няма никакъв проблем с флашките и кода за машините. Вече виждам суматохата и ужаса от голямото отчаяние на хората от тази партия ", добави водачът на ГЕРБ. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР