Работодателските организации организират национален протест на 18 май. За тази

...
Работодателските организации организират национален протест на 18 май. За тази
Коментари Харесай

Национален протест свикват работодателите заради цените на тока и горивата


Работодателските организации провеждат народен митинг на 18 май. За тази дата е разгласен и огромният народен митинг и на превозвачите.

„ Цените на горивата и електрическата енергия доближиха непостижими за преобладаващата част от небитовите консуматори равнища. По ценовата верига се стигна до лавинорастяща инфлация, която с всеки минал ден изяжда приходите на всеки български жител “, се показва в позицията на организациите.

Според тях страната третира бизнеса, от чиито налози се устоя, като бедняк, чакащ подаяния.

Те настояват, че прокламираните „ ограничения “ в поддръжка на бизнеса в действителност са в пъти по-малко от обявяваните и са извънредно незадоволителни, ненавременни и неефективни.

„ Бизнесът не желае помощи – бизнесът желае спокойна среда, в която самичък да си изкарва парите, да поддържа работни места и да основава богатства. Бизнесът желае сигурност и прогнозируемост на доставките и цените на суровините и връщане с подобаващи ограничения на това, което е надвзетото при източника - предприятията и хората”, афишират работодателите в претекстовете за свикването на националния митинг.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР