Работното ни ежедневие все още е разкъсано между home office

...
Работното ни ежедневие все още е разкъсано между home office
Коментари Харесай

5 есенни тоалета, които са перфектни за офиса

Работното ни всекидневие към момента е раздрано сред home office и офис, само че с доста по-голямо предпочитание към този момент заменяме спортните аутфити с елегантни костюми, рокли и.

Някъде там обаче сме подготвени да не се разделяме изцяло с комфорта си, по тази причина през днешния ден сме избрали няколко аутфита, в които бихме се чувствали по едно и също време стилно и комфортно.

Независимо дали сте в по-корпоративния свят, който изисква да се придържате към по-строг офис дрескод, или имате по-креативно занятие, което значи, че имате повече независимост на обличане, считаме, че ще откриете най-малко едно нещо, в което ще се припознаете.
               

Блейзър с прави типичен дънки и боти на ток е идеалното всекидневно облекло, което хем е smart casual, хем ще се чувствате добре. Ако работите в среда, която изисква костюм, за какво да не го освежите малко с цветна риза да вземем за пример.

Рокля с дълъг ръкав и миди дължина в композиция с високи ботуши и някое красиво украшение (на ще откриете прекрасни украшения) също е тоалет, който ще ви даде убеденост в бизнес срещите или по време на вечеря след работа.

Харесваме и съчетанието на типичен офис панталон с бяла риза и плетен елек от горната страна, тъй като той още веднъж е измежду трендовете за есента. Добавяме мокасини вместо високи токчета и сме подготвени за един динамичен ден.
               

Поло блузата е безспорната класика, която можем да носим всекидневно – и с пола вид „ молив “ или плисирана, и с обичаните ни необятни. Тя съвършено замества и ризата под костюм, тъй че сигурно е нещо, което си заслужава инвестицията.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР