Работници изкачиха гигантска статуя на будистка богиня в Япония, за

...
Работници изкачиха гигантска статуя на будистка богиня в Япония, за
Коментари Харесай

Сложиха маска върху гигантска будистка статуя, ще се моли да свърши COVID-19

Работници изкачиха гигантска скулптура на будистка богиня в Япония, с цел да слагат на лицето ѝ защитна маска, съобщи DarikNews.Това е самобитна молитва за края на коронавирусната пандемия.

Поставянето на голямата маска на лицето на 57-метровата скулптура на богинята на милостта Канон в храма Хококуджи в префектура Фукушима лиши три часа на четиримата служащи.Статуята, издигната преди 33 години, е куха със спирално стълбище, което може да се изкачи до височината на рамото на богинята.
 Здравните управляващи анулират маските на закрито за някои групи имунизирани Здравните управляващи анулират маските на закрито за някои групи имунизирани
С нова заповед, която ще бъде издадена при започване на другата седмица, ще се подхващат ограничения за смяна на наложителното носене на ма...

Хората посещават статуята, която държи бебе, с цел да се помолят за безвредно раждане и да изискат благословия за новородените си отрочета.

Управителят на храма Такаоми Хоригане споделя, че концепцията за слагането на маска е осенила служащите в полемики за реставрирането на статуята, откакто тя е била развалена при земетресение през февруари.

Хоригане добавя, че възнамеряват да запазят защитната маска на статуята, до момента в който обстановката с ковид в Япония не бъде сложена под надзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР