Работник почина на снимачната площадка на филм на MARVEL в

...
Работник почина на снимачната площадка на филм на MARVEL в
Коментари Харесай

Монтажист загина на снимачната площадка на филм на MARVEL

Работник умря на снимачната площадка на филм на MARVEL в Лос Анджелис след рухване, предадоха информационните организации, като цитираха представител на студиото. 

Монтажникът е работил по продукцията Wonder Man, когато е станал случаят във вторник.

От полицията в Лос Анджелис споделиха, че техни чиновници са пристигнали в студиото на улица " Радфорд ", с цел да проверяват смъртен случай, откакто са получили сигнал, че 50-годишен мъж е паднал от подиум на сцена.

" Мислите и най-дълбоките ни съболезнования са с неговото семейство и другари, поддържаме следствието на събитията, свързани с този случай ", се споделя в изказване на представител на MARVEL до в. " Таймс ".

В Wonder Man, чиито фотоси ще стартират идващия месец, ше взе участие артистът от филмите " Пазителите " и " Аквамен " Яхия Абдул-Матийн II в ролята на Саймън Уилямс, който развива свръхспособности и се опълчва на отряда супергерои от " Отмъстителите ", заяви електронното издание Дедлайн.

Базирана на комиксите на Стан Лий, продукцията е дело от Андрю Гест и режисьора на " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " Дестин Даниел Кретън.

Кретън продължава да работи по Wonder Man, откакто напусна различен план на MARVEL - " Отмъстителите: Династията Канг ", в който предходната година трябваше да участва актьорът Джонатан Мейджърс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР