Работна среща в Община Варна се проведе днес по повод

...
Работна среща в Община Варна се проведе днес по повод
Коментари Харесай

Представител на EHF посети Варна във връзка с европейското по хандбал

Работна среща в Община Варна се организира през днешния ден във връзка идното европейско състезание по хандбал за девойки до 19 години. Това състезание е следващото събитие от календара на “Варна-Европейски град на спорта ”.

На срещата участваха Томас Гангил (представител на Европейската федерация по хандбал/EHF/, Росица Бакърджиева (председател на БФХ), Теодор Илиев (ген.секретар на БФХ), Росен Добрев(председател на орг.комитет) и Георги Дойчинов(председател на спортно-техническата комисия).

Срещата се организира в наличието на кмета Иван Портних и на шефа Дирекция Спорт при Община Варна Кристиян Димитров. Варна ще бъде хазаин на Европейското състезание по хандбал за девойки до 19 години от 11 до 21 юли. 

Нашите девойки са в група с отборите на Сърбия, Исландия, Англия и Гърция. Мачовете ще се играят в зала " Конгресна " в ДКС.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР